Подарък хидратиращ лосион за всяка дама по случай празника на жената

С нежен хидратиращ лосион от най-добрата марка за професионален маникюр и педикюр OPI ще се сдобие всяка дама закупила промоционален пакет от Шамопан и Балсам от серията Amethyste  на FarmaVita. Ние знаем, че грижата за косата и тялото е най-важното нещо за всяка дама. Едва ли има дама, която да не се грижи за себе си и не иска да се поглези на своя празник. С тази цел Селена Ес подарява лосион Avojuice за всяка поръчка на шампоан и балсам по избор.

Серията Amethyste е професионална грижа за вашата коса. С продуктите може да се сдобиете само във фризьорските салони или в нашия онлайн магазин. Не могат да бъдат открити в обикновени магазини поради своя луксозен и специфичен характер. Продуктите на италианската марка FarmaVita съдържа подхранващ кашмирен комплекс, който предпразва косата благодарение на запечатващите си свойства, които се дължат на голямото молекулно тегло и аминокиселините в състава му. Шампоаните и балсамите проникват в сърцевината на косъма като го хидратират и поддържат естествения воден баланс в косата.

За повече информация на промоционалния пакет може да се свържете с нас на нашата Фейсбук страница: ТУК или в нашия онлайн магазин.
Селена Ес пожелава весело прекарване на празника на всички дами! Бъдете все така красиви, щастливи и усмихнати, защото светът се нуждае от вас!