Моделите на Visage и посланиците на Селена превърнаха 16 февруари в празник за град Варна

С много нови идеи за своите клиенти и предстоящи тенденции в прическите екипът на Селена Ес започна своя семинар в град Варна.

Прическите на момичетата от Visage  бяха тотално променени и от  кестеняви или черни коси с обем в корените – направен с “любимите” на всички вафли те получиха цветни кичури, коси оцветени в най-модерните за сезона нюанси. А благодарение на най-добрата терапия за коса BONDPLEX върнахме блясъка и здравината в косата на всяка една от тях!

“За нас е много важно да представим на фризьорите не само какво е модерно и стилно, а да им покажем и как могат да се грижат клиентите си всеки ден да са различни, но не с цената на здравата  коса! Благодарение на  BONDPLEX и ботокс терапията JFX Factor косата възвръща младежкия си вид и блясък.”, коментира арт-директорът на Селена ЕС Милен Илиев.

Само за няколко часа косите и лицата на момичетата светнаха от радост. Радост от перфектно боядисаните коси, радост от блестящите и лъскави прически като от модния подиум, благодарение на италианската марка FarmaVita и американската боя за коса на марката JOICO.

Управителят на Селена Ес Ивайло Стефанов закри семинара с обещания за много нови продукти, които много скоро да влязат в употреба на всички фризьори, а имено боята за коса – Lumishine и още една марка, която да се грижи изцяло за мъжкия пол!

 

 

 

 

 

3 Responses to “Моделите на Visage и посланиците на Селена превърнаха 16 февруари в празник за град Варна”

  1. Williamdeer says:

    Enjoyed every bit of your forum post.Much thanks again. Fantastic. http://hudhfgdfg434tgag.tumblr.com/

  2. Williamdeer says:

    Thanks a lot for the article post. Cool. [url=http://hudhfgdfg434tgag.tumblr.com/]Sanluis[/url]

  3. Williamdeer says:

    Very informative article.Really looking forward to read more. Great.