За нас

СЕЛЕНА ЕС е търговска компания за професионална козметика, която повече от 15 години успешно дистрибутира на българския пазар професионални козметични продукти, професионални уреди и аксесоари с грижа за косата, предназначени за фризьорски и козметични салони.

Селена е официален представител за България на няколко доказани европейски марки, производители на качествени козметични продукти и инструменти – FARMAVITA, JUNGLE FEVER, BaByliss PRO, JOICO, BETTARI, DEPILA, KIEPE.

От месец май 2013 г., СЕЛЕНА ЕС ООД е официален вносител за България на професионалната марка за маникюр и педикюр O.P.I.! Със своите офиси на територията на България, Селена обхваща географски цялата страна. Фирмата разполага със собствени автомобили и добре подбран и обучен персонал. СЕЛЕНА ЕС е една модерна и перспективна българска компания, водещ дистрибутор на професионална козметика.

От 2016г. фирмата се разраства все повече и вече има  свой блог, в който споделя със своите читатели интересна и необходима информация , различни съвети за употреба на продукти, които Селена Ес предлага и не само.  В Блога има няколко обособени  категории, в които се надяваме, че всеки ще намери своето място и през свободното си време ще прекарва в нашия БЛОГ.

За публикуване на статии, PR- материали или авторски публикации, може да ни намерите на: marketing@selenaprofessional.com.